Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a participat astăzi, 12 mai, în parcul Al. I. Cuza, la o acţiune de prezentare demonstrativă a unor utilaje moderne de întreţinere a curăţeniei în Sectorul 3. Astfel, a fost lansat în premieră în România un sistem inovator de aspirare a deșeurilor de mici dimensiuni de pe trotuare și căi publice cu ajutorul unor scutere cu sistem de aspirare.

Sunt preocupat permanent de modul în care putem îmbunătăţii curăţenia în Sectorul 3. Ne-am inspirat de la oraşe mai curate precum Paris, Roma şi am adus în sectorul 3 aceste scutere. Sunt mult mai eficiente decât măturătorii stradali sau maşinile cu perie deoarece au o viteză mai mare şi se pot strecura mai bine. Nu este în regulă că pe alei avem încă probleme de curăţenie. Oamenii de la salubritate vor patrula mai des cu aceste scutere pentru a ţine sub control problema curăţeniei. Politia Locală trebuie să vină să amendeze cât mai mulţi cetăţeni care nu se respectă nici pe ei şi nici pe noi şi fac mizerie în spaţiile publice”, a declarat primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

Flota ROSAL se înnoiește astfel cu 10 scutere tip NSC 50 Honda cu sistem de aspirare SHTIL BG86 D. Cu ajutorul acestor scutere vor putea fi strânse mai bine excrementele de câini, mucurile de țigară și în general deșeurile prezente pe trotuare și alei.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)