Publicat la .

Primăria Sectorului 3 a fost premiată ieri, 5 mai, în cadrul Galei NO-CASH, cu distincția „Cea mai bună colectare online” a taxelor și impozitelor locale. Evenimentul este la cea de-a 13 ediție și s-a desfășurat la Teatrul Mic din București. Gala a fost organizată de către portalul NO-CASH, ce are ca partener principal Asociația de Plăți Electronice din România.

„Mă bucură faptul că eforturile noastre sunt recunoscute în mod public prin primirea acestei distincții. Susținem colectarea taxelor și impozitelor online deoarece astfel cetățenii din sectorul 3 vor câștiga timp. De asemenea, este un pas înainte în atingerea obiectivului nostru de a deveni o instituție modernă și eficientă”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.

Prin noul sistem de colectare on-line a fost eliminat surcharge-ul la plata online a impozitelor și taxelor prin ghișeul.ro și s-au lărgit opțiunile de plată electronică prin introducerea internet banking și mobilebanking.

Prin colectarea online a taxelor și impozitelor locale peste 700 de locuitori ai Sectorului și-au activat săptămânal contul pe www.ghișeul.ro, începând din august 2013.

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)