Publicat la .

Cu ocazia acestui sfârşit de an, le mulţumesc locuitorilor sectorului 3 pentru susţinerea şi încrederea acordate. Schimbarea în bine, care a început în iunie 2012, a continuat şi în acest an.

Deşi n-a fost uşor, am reuşit să facem împreună foarte multe lucruri. 2013 a fost un an bun pentru locuitorii sectorului 3. Suntem sectorul cu cele mai multe blocuri reabilitate în ultimul an. Am reuşit să creştem gradul de siguranţă a cetăţeanului prin amplasarea camerelor de filmat în locuri aglomerate. Am modernizat şi transformat parcurile sectorului nostru (Parcul Titan şi Parcul “Al. I. Cuza”) în unele dintre cele mai vizitate zone verzi din Bucureşti. Am avut şi vom continua să avem o grijă specială faţă de cazurile sociale.

Cred că, în acest an, am demonstrat că Primăria Sectorului 3 este o instituţie deschisă şi apropiată de oameni, dedicată în totalitate intereselor comunităţii sectorului 3. Am arătat că, dacă suntem solidari şi motivaţi, reuşita este asigurată. Suntem deja o echipă consolidată. Spun cu certitudine că, în noul an, putem realiza şi mai multe lucruri.

În final, le urez locuitorilor sectorului 3 Sărbători Fericite şi un An Nou mai bun!

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)